Cooler Master najavljuje Summer Summit 2021 sa novim proizvodima

Cooler Master najavljuje Summer Summit 2021 sa novim proizvodima


Cooler Master omogućava uvid u kompanijine nove proizvode preko virtuelne prezentacije u okviru Cooler Master Summer Summit 2021 događaja. U okviru događaja, posjetioci mogu da se druže, pregledaju proizvode, upoznaju se sa zaposlenima u kompaniji Cooler Master i mogu da iskuse pravi tehnološki sajam iz udobnosti svog doma.

Kompanija je za ovaj događaj pripremila bogatu izložbu proizvoda, a svemu je moguće pristupiti preko softvera za veb konferencije pod nazivom Gather Town. Cooler Master Summer Summit 2021 veb sajt je dostupan na ovoj adresi.

Kućišta
Cooler Master je osvježio MasterBox NR200P, koji sada stiže u četiri nove boje (Flamingo Pink, Carribean Blue, Sunset Orange i Nightshade Purple). Boje su izabrane preko glasanja na Redditu i predstavljaju novi vizuelni identitet kompanije.

cm1_3.jpg

Pored toga, kompanija predstavlja NR200P MAX, koji će biti prvo kućište u okviru kompanijine nove linije MAX sistema. Ovi sistemi stižu sa prilagođenim rešenjima za hlađenje i napajanje za optimalne performanse. NR200P MAX ima 850W 80+ Gold PSU i prilagođeni 280mm AIO CPU sistem hlađenja, uz preinstalirane SickleFlow 140mm PWM ventilatore.

Hlađenje
Cooler Master u okviru svog virtuelnog događaja po prvi put prikazuje nove Hyper H6 i H6DT kulere, koji nude najnoviju Xtra Dimensional Heat Pipe Direct Contact (XDHC) tehnologiju. Ovo uključuje šest bakarnih provodnih cijevi u direktnom kontaktu sa CPU IHS-om, obećavajući optimalni prenos toplote do provodnika. Hyper H6 je “single tower” kuler, dok Hyper H6DT ima dva sloja ventilatora za još brže odvođenje toplote.
MF120 Mobius će ponuditi noviji dizajn sa mogućnošću za veći RPM (rotacija u minutu). Tu su međusobno povezana sječiva za poboljšanje statičkog pritiska i smanjenje vibracija i buke.

cm2_91.jpg

MasterLiquid PL240/PL360 Flux implementiraju još više ventilatora sa međusobno povezanim sječivima, a imaju poboljšanu pumpu sa dve komore za poboljšani protok i bolje hlađenje CPU-a.
ARGB LED Tube Sleeve omogućava prilagođavanje cijevi kod vodenog hlađenja, a sve pomoću 30 dostupnih ARGB LED svetala.

Napajanja
Cooler Master prikazuje i XG Platinum napajanja (PSU). Tu su XG Platinum i XG Platinum Plus modeli, sa sličnim funkcijama koje uključuju modularno upravljanje kablovima, 135mm tihi ventilator, Smart Thermal Control i 100% japanske kondenzatore. Napajanja zadovoljavaju najnovije Intel ATX 12V v2.53 specifikacije. XG Platinum Plus ima i dodatni Information Display Panel i ARGB osvjetljenje preko MasterPlus+ softvera.

cm3_26.jpg


M1600/M2000 Platinum napajanja su dizajnirana kako bi obezbijedila maksimalne performanse po razumnoj cijeni. Dobija se do 18 8-pinskih PCIe konektora za potencijalno masivne GPU konfiguracije. Tu su standardni elementi kao što je modularno upravljanje kablovima i 80+ Platinum sertifikat.

Periferije
Cooler Master prikazuje i svoje nove periferije. Ističu se MM730 i MM731 klasični gejming miševi, koji nude nadograđen 19000 DPI senzor, optičke svičeve i u slučaju MM731 modela – bežičnu konekciju.

cm4_5.jpg


CK721 je mehanička tastatura, koja ima podršku za 2.4GHz, pored Bluetooth i konekcije preko kabla. Ovo je i prva Cooler Masterova 65% tastatura.
CK351 i CK352 su tastature pune veličine, s tim što CK351 ima LK Dargo Optical svičeve, dok CK352 koristi LC mehaničke svičeve.

Ostalo
Cooler Master tokom Summer Summit 2021 predstavlja i broijne druge gejming proizvode, kao što su: gejming stolice (Motion 1 i Hybrid 1); novi ravni gejming monitori (GM27-FQS i GM32-FQ sa 1440p rezolucijom i 165Hz osvežavanjem) i dva modela sa zakrivljenim ekranima (240Hz FHD GM27-CFX i 144Hz WQHD GM34-CWQ).

cm5_2.jpg


Za streamere, tu je StreamEnjin za prenos sadržaja u pokretu. U pitanju je all-in-one livestream mikser za obradu sadržaja i prebacivanje između inputa preko StreamEnjin kontrola.

Izvor: Cooler Master/Benchmark.rs